Työajat ja ohjeet

Kiireisin aika huollossa on Tammikuun alusta Juhannukseen jolloin huollossa on ruuhkaa ja emme välttämättä pysty toimittamaan varjoja asiakkaan toivomusten mukaan.

Varavarjojen pakkausjaksot ovat yleisimmissä varavarjoissa yhden vuoden jaksoja. Eli varjon huolto kannattaa ajoittaa heti hyppykauden loputtua syksyyn. Mikäi matkustat esim. USA:han vuodenvaihteessa huomioi, että sillä noudatetaan paikallisen viranomaisen pakkausjaksoa joka on kyysi kuukautta.

Mikäli et halua käyttää varavarjon pakkauspalvelujamme huollon yhteydessä, niin silloinkin huolto kannattaa ajoittaa syksyyn ja voit pakkauttaa varavarjon omalla pakkaajallasi keväällä ennen hyppykauden alkua.

Pelastusvarjojen huollot korjaukset kannattaa ajoittaa myös syksyyn jolloin lentokausi päättyy.

Varjon toimitus huoltoon

Täytä sähköinen huoltotilauskaavake, jossa voit itse määritellä mitä huoltotöitä varjoisi tehdään. Huoltotilauskaavake nopeuttaa varjon käsittelyä huollossa.

Kätevin tapa toimittaa varjo huoltoon meille on käyttämällä Matkahuollon palveluja. Matkahuollon toimitukset tulee osoittaa Turun matkahuoltoon Läntinen Pitkäkatu 7-9 josta noudamme lähetykset. Käymme siellä sesonkiaikaan lähes päivittäin.
Toimitusosoite: Parasale Oy, Piikkiönkatu 2, 20400 Turku,  puh 0400820783, sales@parasale.com.
Postin lähetykset tulee osoittaa: SmartPost, K-Market Moisio pakettiautomaattiin tai Postin Noutopisteseen St1 Moision Koulutie.

Jos toimitat useamman varjon samalla lähetyksellä, pakkaa varjot siten, että yksittäinen paketti ei paina yli 30 kiloa.
Toimita varjon mukana varjokirjat ja täytä mukaan huoltotilauskaavake (mieluummin sähköinen jo etukäteen), johon voit merkitä huollossa tarvittavat tiedot.

TOIMITA VARJO AINA PAKATTUNA HUOLTOON. MIKÄLI VARJO TOIMITETAAN AVONAISENA MEIDÄN ON PAKATTAVA SE TARKASTUKSEN YHTEYDESSÄ TEHTÄVÄÄ TOIMITAKOETTA VARTEN. TÄLLÖIN PAKKAUS VELOTETAAN ASIAKKAALTA. VARAVARJON TARKASTUKSESSA PITÄÄ OLLA MUKANA MYÖS PÄÄVARJO VAIKKA SITÄ EI TARKISTETTAISIKAAN, ELI ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ LÄHETÄ PELKKÄÄ VALJASTA JA VARAVARJOA TARKASTUKSEEN. MYÖS PELKÄN PÄÄVARJON TARKASTUKSESSA PITÄÄ OLLA MUKANA MYÖS LASKUVARJON REPPU / VALJAS.

Pakkaa varjosi huolellisesti, eli älä jätä kuljetettavaksi pelkästään varjokassissa. Paras tapa on pakata varjokassi kestävään pahvilaatikkoon. Muista, että Parasale Oy ei ole vastuussa mikäli varjosi katoaa tai vaurioituu kuljetuksen aikana."

Lisätty ostoskoriin