HUOLTO

Lasku- ja pelastusvarjojen huolto on tärkeä osa Parasalen toimintaa. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme täyden huoltopalvelun, joka sisältää myös tarvittaessa nopean varaosien saatavuuden. Meillä on maan paras korjaustarvike- ja varaosavarasto, joita harrastelijariggerit eivät pysty asiakkailleen tarjoamaan. Meillä on myös hyvät yhteydet suurimpaan osaan varjonvalmistajia, joten erikoistenkin varaosien saanti on turvattu.

Varjon voit toimittaa huoltoon tuomalla sen toimipisteeseemme Piikkiönkatu 2, 20400 Turku tai lähettämällä Matkahuollon tai Postin välityksellä.

Matkahuollolla toimitettavat osoitteeneen: Parasale Oy /matkahuollon toimipiste Jonkankatu 4, 20360 Turku.
Postin toimitukset: Parasale Oy, Piikkiönkatu 2, 20400 Turku (K-Market Moisio tai ST1 Moisio).
 
Ennen huoltoon lähettämistä kannattaa täyttää huoltotilauskaavake. Helpoin tapa on täyttää kaavake sähköisenä web sivullamme. Kun toimitat varjosi huoltoon toimita varjon mukana varjokirjat tai varjokortti. Huoltotilauksen saatuamme vahvistamme varjolle varatun huoltoajankohdan sähköpostitse.

Huomioi, että emme aloita varjon huoltoa ennen kuin olemme saaneet sähköisen huoltotilauskaavakkeen tai allekirjoituksella varustetun huoltotilauskaavakkeen.

Huoltoajan voit varata jo hyvissä ajoin etukäteen ja toimittaa varjon meille vasta sovittuna ajankohtana. Järkevin huoltoaika on syksyllä heti hyppy- lentokauden päätyttyä, jolloin voi hyödyntää huollon kausialennuksemme. Huollon ennakkovaraus tehdään myös täyttämällä sähköinen huoltotilauskaavake. Muista mainita haluttu toimituspäivä huoltotilauksessa.

Lisätty ostoskoriin