HUOLTO JA KÄYTTÖIKÄ

CYPRES 2 on huollettava valmistajan ohjeiden mukaan. Huolto tulee suorittaa +/- 6 kuukautta jakson täyttymisestä. 

Joulukuussa 2015 ja sitä aikaisemmin valmistetuissa Cypreseissä on 4- ja 8-vuotis huolto valmistuspäivästä laskettuna.

Tammikuussa 2016 ja sen jälkeen valmistetuissa Cypreseissä 4- ja 8-vuotis huolto ei enää ole pakollinen, mutta erittäin suositeltavaa. Näiden laitteiden maksimi käyttöikä on 12,5 vuotta.

Vuoden 2017 alusta ja sen jälkeen valmistetuissa Cypreseissä maksimi käyttöikä on 15,5 vuotta ja suositeltavat huollot 5 ja 10 vuoden ikäisinä.

Huomioikaa, että joskus laite jossa maksimi käyttöikä päättyy esim. 8/2020 ilmoittaa jo Elokuun alussa AGE. Laitetta voi kuitenkin valmistajan mukaa käyttää tämän kuun loppuun asti. Laitekortista voi katsoa viimeisen käyttökuukauden.

Muistakaa myös, että kun käytätte Cypresit huollossa suunnitellun huolto-ohjelman mukaan, niin silloin ei pitäsi paristojen vaihtoja tulla muulloin kun huoltojen yhteydessä. Jos ette huollata Cypresiä, niin laite voi ilmoittaa kesken kauden paristojännitteen liian alhaiseksi.

Helpoin tapa hoitaa huolto on lähettää koko varjopaketti Parasaleen, joka hoitaa laitteen lähetyksen valmistajalle.
Huolto vie aikaa lähetyksineen normaalisti noin 4-5 viikkoa. Keväisin huoltoaika voi olla hieman pidempi ruuhkasta johtuen.

Mitä huolto maksaa?

Huollon hinta on 230 € sis. ALV 24%.
Hinta sisältää vakuutetun lähetyskulut Suomi-Saksa-Suomi ja palautuslähetyksen asiakkaalle SmartPostilla.

Huoltoon toimittaminen

Toimitamme Cypresejä huoltoon noin kerran viikossa ja kiireellisissä tapauksissa jopa useamminkin. Helpoin tapa hoitaa Cypres huolto on toimittaa koko varjopaketti meille. Me irroitamme Cypresin valjaasta ja toimitamme sen huoltoon valmistajalle. Kun Cypres on saapunut huollosta asennamme sen varjoon, pakkaamme varavarjon ja hoidamme varjosi hyppykuntoon. Tietysti voit toimittaa pelkästään Cypresin meille huoltoon toimitettavaksi. Paras aika Cypresin huollolle on syksy. Eli toimita varjosi meille heti hyppykauden loputtua ja me hoidamme varjosi kuntoon seuraavaksi kaudeksi.

Vaihtohyvitys vanhasta Cypresistä

Kun Cypresin maksimi käyttöikä täyttyy laitetta ei kannata hävittää. Parasale maksaa vanhasta laitteesta, jonka käyttöikä on täyttynyt 60 € vaihdossa uuteen Cypresiin. Mikäli laitteen vanhenemisesta on aikaa yli vuosi, niin vaihtohyvitystä ei makseta.

Hinnasto voimassa 1.10.2018 alkaen.
Hinnat sisältävät ALV:n 24%

Lisätty ostoskoriin