HUOLTO JA KÄYTTÖIKÄ

CYPRES 2 on lähetettävä huollettavaksi valmistajalle neljän vuoden välein. Huolto tulee suorittaa +/- 6 kuukautta jakson täyttymisestä. Maksimi käyttöikä on 12 vuotta + kuusi kuukautta.

Tammikuussa 2016 ja sen jälkeen valmistetuissa Cypreseissä huolto ei enää ole pakollinen, mutta erittäin suositeltavaa. Lue lisää...

Vuoden 2017 alusta ja sen jälkeen valmistettujen Cypresien maksimi käyttöikä on 15 vuotta ja suositeltavat huollot ovat 5 ja 10 vuoden kuluttua valmistuspäivästä laskien. Huolto ei ole pakollinen, mutta erittäin suositeltava.

Helpoin tapa hoitaa huolto on lähettää koko varjopaketti Parasaleen, joka hoitaa laitteen lähetyksen valmistajalle.
Huolto vie aikaa lähetyksineen normaalisti noin 4 viikkoa. Keväisin huoltoaika voi olla hieman pidempi ruuhkasta johtuen.

Mitä huolto maksaa?

Huollon hinta on 195 € sis. ALV 24%.
Hinta sisältää vakuutetun lähetyskulut Suomi-Saksa-Suomi.

Huoltoon toimittaminen

Toimitamme Cypresejä huoltoon noin kerran viikossa ja kiireellisissä tapauksissa jopa useamminkin. Helpoin tapa hoitaa Cypres huolto on toimittaa koko varjopaketti meille. Me irroitamme Cypresin valjaasta ja toimitamme sen huoltoon valmistajalle. Kun Cypres on saapunut huollosta asennamme sen varjoon, pakkaamme varavarjon ja hoidamme varjosi hyppykuntoon. Tietysti voit toimittaa pelkästään Cypresin meille huoltoon toimitettavaksi. Paras aika Cypresin huollolle on syksy. Eli toimita varjosi meille heti hyppykauden loputtua ja me hoidamme varjosi kuntoon seuraavaksi kaudeksi.

Vaihtohyvitys vanhasta Cypresistä

Kun Cypresin maksimi käyttöikä täyttyy laitetta ei kannata hävittää. Parasale maksaa vanhasta laitteesta, jonka käyttöikä on täyttynyt 60 € vaihdossa uuteen Cypresiin.

Hinnasto voimassa 1.7.2016 alkaen.
Hinnat sisältävät ALV:n 24%