LASKUVARJOT JA VALJAAT

Myyntivalikoimaamme kuuluvat yleisimmät länsimaiset laskuvarjot ja valjaat. Toimitamme laskuvarjot halutessanne tarkastettuna ja hyppykuntoon pakattuna. Laskuvarjojen hinnat vaihtelevat valuuttakurssien mukaan ja siksi varjojen hintoja ei ole ilmoitettu sivullamme. Kun olet tutustunut myyntivalikoimaamme niin pyydä meiltä tarjous haluamastasi laskuvarjosta.

Laskuvarjot ja valjaat valmistetaan mittatilaustyönä ja asiakkaan haluamilla väreillä ja lisäoptioilla. Myös päävarjot valmistetaan asiakkaan haluamilla väreillä ja mahdollisilla lisäoptioilla. Jopa varavarjon värinkin voi valita, mutta yleisin varavarjon väri on valkoinen tai oranssi.

Toimitusajat vaihtelevat valmistajakohtaisesti ja vuodenaikakin vaikuttaa yleensä toimitusaikoihin. Keväällä toimitusajat ovat normaalisti pidempiä kuin syksyllä. Tarkemmat toimitusajat ovat nähtävillä valmistajien web sivuilla.

Mikäli haluat noutaa varjon itse esim. USA:sta pystymme toimittamaan varjon haluamaasi osoitteeseen. Mikäli olet menossa hyppäämään USA:han, niin pystymme toimittamaan varjon hyppykuntoisena. Tällaisissa kaupoissa emme peri asiakkaalta suomen veroja emmekä tulleja ja mahdollisen maahantuonnin yhteydessä asiakkaan on itse hoidettava tullit ja verot.

Custom made toimitusajat löytyy valmistajien web-sivuilta ja joillain valmistajilla on mahdollisuus RUSH tilaukseen jolloin lisämaksusta toimitusaika on lyhyempi.

Osalla valmistajista on myös varastotuotteita, joita pystymme toimittamaan hyvinkin lyhyellä toimitusajalla. Stock listan linkeistä pääset tutustumaan varastotuotteisiin.

Lisätty ostoskoriin