PELASTUSVARJOT

Pelastusvarjo ei ole pelkkä istuintyyny tai katsastusvaruste. Eli kannataa varjoa hankinnassa kiinnittää huomio muihinkin ominaisuuksiin kuin hinta. Parasalella on yli 25 vuoden kokemus pelastusvarjojen tarkastuksista, pakkauksista ja huolloista. Olemme pakanneet yli 3000 pelastusvarjoa ja myyneet useita satoja. Tällä sivulla on infoa yleisimmistä pelastusvarjoista, joita myymme ja voimme suositella asiakkaillemme. Mikäli olet hankkimassa uutta pelastusvarjo, niin olethan meihin yhteydessä ja katsotaan mikä varjo soveltuu parhaiten käyttöösi.

Toimitamme valmiiksi käyttökuntoon pakattuna ja tarkastettuna.

MarS

MarS a.s varjoista uudempi malli ATL-15 on hieman aikaisempia versioita pienempi ulkomitoiltaan. Malliin ATL-15SL saa myös nykyaikaisen pakkolaukaisususteemin.

Uudemman mallin lisäksi myymme ja huollamme myös aikaisempia malleja.

Klikkaa viereistä kuvaa, niin näet varjojen tarkemmat tiedot ja valittavat optiot.

Lisätietoja sähköpostilla sales@parasale.com tai puh 0400820783 / Simo Sainio.

Thinback

Parachutes Australia

Parachutes Australia valmistaa kahta eri mallia pelastusvarjoa. Thinback on selän mittainen varjo ja Slimpack pidempi malli, joka ulottuu istuinosaan asti. Kupuvaihtoehdot ovat 26 ft Lopo tai Aerolite. Pakkausjakso 8 kuukauta ja maksimi käyttöikä 20 vuotta. Valmistaja toimittaa Parasalelle erikoistilauksesta varjoja, joissa laukaisukahva on muutettu valjaan pystyhihnaan, kuten saksalaisessa lisenssillä valmistetussakin. Yksinkertaisen rakenteen ansiosta varjo on helppo pakata ja huoltaa. Varjo toimitetaan normaalisti B12 lukoilla jalkahihnoissa ja TT rintahihnassa. Lisäinfoa löytyy kotisivulta

National 425

National Parachute

EI SAATAVILLA TOISTAISEKSI, valmistajalla paperisota käynnissä FAAN kanssa.

National 425 Back lienee keveytensä ansiosta suomen yleisempia yksityiskäytössä olevia pelastusvarjoja. Ei ehkä paras valinta kerhokäyttöön, koska valjaan pituus-säädössä on valjashihnoja helposti kuluttavat tarra ja repun materiaali hieman ohuempaa Parapak kangasta. Kupuvaihtoehtoja on 24 ft, 26 ft ja 28 ft Phantom pallokupujen lisäksi myös Freefly Enterprisen Preserve kupu.
Varjo on suhteellisen helppo pakattava. Maksimi käyttöikä 20 vuotta ja pakkausjakso yksi vuosi. National valmistaa myös istuinvarjoa. Tarkastukset valmistajan ohjeen mukaan pakkauksen yhteydessä.

Pystymme toimittamaan myös USA:han, mikäli haluatte noutaa varjot itse.

Lisätietoja valmistajan sivuilta.

Strong Enterprises Inc

Strong Enterprises valmistaa useita eri mallisia pelastusvarjoja. Valmistajan kotisivulta löytyy hyvä informaation varjoista ja mihin koneisiin ne soveltuvat.
Sivuilta löytyy myös lista lisäoptioista, joita varjoihin on saatavilla. Kaikkissa malleissa jousiapuvarjon on "pop top" mallia, jonka ansiosta varjot ovat hieman hankalampi pakata eikä pakkaus siksi kaikilta harrastelijapakkaajilta onnistu. Varjoilla ei ole maksimi käyttöikää, mutta normaali kestoikä pelastusvarjoilla on noin 20-25 vuotta. Pakkausjakso on yksi vuosi ja tarkastus aina pakkauksen yhteydessä.

Lisätty ostoskoriin